Vi har nu langt om længe en åbningsdato på Langholt Købmand:

Butikken åbner d. 24 november 2018.

Jeg er meget ærgerlig over ikke at kunne åbne i august, men det omfattende kloak-arbejde gør det desværre umuligt.
Jeg har modtaget en tidsplan for kloakprojektet.

Det er en nødvendighed, at de kommer på den nordlige side af Kemivej inden butikken kan slå dørene op. Senest ultimo oktober/primo november er de kommet så langt. En af grundene til, at der er lagt yderligere til tidsplanen er, at Aalborg kommune, trafik og veje vil indgå i et samarbejde om at udskifte alle fortove på Horsensvej. Det er tiltrængt og kommer virkelig til at pynte, det tænker jeg, at de fleste synes er værd at vente på.

Jeg vil i mellemtiden gøre mit yderste for at forberede mig endnu mere til, at Langholt Købmand åbner.

Jeg har i foråret taget iværksætteruddannelsen med afsluttende eksamen. Hygiejnekursus er også vel overstået. Så har jeg været så heldig af få lov til at bruge nogle uger hos Spar i Øster Brønderslev, det er en rigtig god og velfungerende butik, der også har fået økonomisk støtte fra borgere til udvidelse. En by på ca. samme størrelse som Langholt og med samme afstand til Brønderslev som vi har til Vodskov.

Jan Jæger som er indehaver, og personalet har givet mig et indblik i nogle rigtig gode rutiner og jeg får dagligt mange gode råd og ideer. Det har gjort mig endnu mere optimistisk og begejstret – når de kan i Ø Brønderslev, så kan vi bestemt også i Langholt.

Jeg glæder mig rigtig meget til d. 24 november

Ønsker jer alle en dejlig sommer!

Venlig hilsen
Pernille Derosche